Ekspansja międzynarodowa – Transition Technologies PSC France SAS

Spółka zależna, utworzona na początku sierpnia 2021, przyspieszy rozwój TT PSC na rynku francuskim.

Wiodącym kierunkiem w strategii rozwoju biznesu TT PSC są działania globalne, w tym systematyczne rozbudowywania sieci oddziałów firmy na świecie.

„Kontynuujemy ekspansję zagraniczną po pomyślnym wprowadzeniu na rynek spółek zależnych na Tajwanie i w Niemczech. Dostrzegamy rosnące zapotrzebowanie rynku na kompleksowe rozwiązania w zakresie transformacji cyfrowej, które TT PSC, jako doświadczony globalny integrator systemów możemy skutecznie wdrażać, dostarczać i obsługiwać. Jesteśmy przekonani, że strategia zakładająca rozwój międzynarodowy jest dla nas właściwym kierunkiem, ponieważ pozwala nam efektywnie współpracować z klientami i lepiej rozumieć ich specyficzne potrzeby” – mówi Szymon Bartkowiak, CEO TT PSC.

Nowa spółka Transition Technologies PSC France SAS wspiera strategię TT PSC opartą na świadczeniu usług poprzez oddziały na całym świecie. Wzmocniona obecność na rynku francuskim znacząco wpłynie na rozpoznawalność marki i pozwoli na dalszy rozwój współpracy z obecnymi i potencjalnymi klientami we Francji.

„Utworzenie francuskiej spółki jest dla nas kolejnym przełomowym osiągnięciem. Firma Transition Technologies PSC odniosła duży sukces w łączeniu technologii przemysłowych z rozwiązaniami cyfrowymi i stała się liderem w zakresie cyfrowej transformacji. Teraz naszym kolejnym wspólnym celem będzie dalszy rozwój francuskiego podmiotu z jasną strategią przemysłową, która umożliwi optymalizację łańcucha dostaw naszych klientów na tym rynku”. – mówi Jean-Pierre Tirault, TTPSC France CEO, odpowiedzialny również za strategię i globalne partnerstwa w grupie TT PSC.

TT PSC analizuje kolejne rynki zagraniczne pod kątem otwarcia spółek, m.in. w Szwecji, Australii i Wielkiej Brytanii.

Kontakt dla mediów:

Sonia Dynarska, Marketing Manager