Transition Technologies PSC dołącza do partnerskiej sieci Globalnych Integratorów Systemów PTC

Transition Technologies PSC (TT PSC) w ramach sieci partnerskiej PTC otrzymuje prestiżowy status Globalnego Integratora Systemów (GSI). Dzięki ścisłej współpracy, partnerzy przyspieszają cyfrową transformację swoich klientów, wykorzystując światowej klasy rozwiązana zapewniające najlepsze wyniki biznesowe.

Transition Technologies PSC współpracuje z PTC od 2005 roku, realizując wdrożenia z zakresu cyfrowej transformacji dla globalnej sieci klientów. Wieloletnie partnerstwo, dogłębna wiedza technologiczna i udokumentowane sukcesy realizacji ponad 1200 projektów wpłynęły na przyznanie firmie tytułu Globalnego Integratora Systemów. Tym samym firma dołączyła do elitarnego grona liderów w zakresie cyfrowej transformacji, obok m.in. Accenture, EY, Capgemini czy Deloitte.

TT PSC jako Globalny Integrator Systemów będzie nadal świadczyć najlepszej jakości usługi w zakresie wdrażania technologii i doradztwa biznesowego klientom należącym do sieci PTC. Dzięki nowemu poziomowi partnerstwa, poszerzy także własne portfolio rozwiązań dostosowanych do potrzeb różnych branż. To natomiast umożliwi klientom osiąganie szybkich, konkretnych wyników biznesowych.

Dla TT PSC ten nowy poziom współpracy z PTC jest potwierdzeniem wartości naszego długotrwałego partnerstwa oraz jakości usług, które dostarczamy. Synergia ta wzmacnia też naszą pozycję lidera w zakresie przeprowadzania procesów cyfrowej transformacji. Kontynuując tę współpracę, będziemy nadal promować wiodące technologie PTC. Dzięki umiejętnościom i doświadczeniu naszych ponad 600 specjalistów, wesprzemy w ten sposób klientów w osiąganiu ich celów biznesowych.” – mówi Szymon Bartkowiak, CEO Transition Technologies PSC.

Transition Technologies PSC jest cennym członkiem globalnego ekosystemu Globalnych Integratorów Systemów. Jesteśmy przekonani, że wiedza techniczna ich zespołu i silne relacje, jakie nawiązali z wiodącymi producentami, pomogą także PTC rozszerzyć swój zasięg działania i wywrzeć pozytywny wpływ na klientów na całym świecieRon Salvador, SVP Global Alliances w PTC.

Kontakt dla mediów:

Sonia Dynarska, Koordynator ds. komunikacji